4. sep. 2011

Husets moviebattle..

Score:
M: 4,29 *
Madsen: 4,0*

***** Madsen
Godt klaret - meget modigt at vælge en dansk komedie! Der er mange gode fortællinger om kvinder i overgangsalderen, men hvorfor egentlig nu når mænd tydeligvis er mere fjollede og desperate - genialt..

***** M
Uh, spændende! Fra start til slut sidder man på kanten af stolen og venter på at sidemanden afgiver det næste spjæt - der er gys og der er ikke sparet på de klamme detaljer. Uh uh uh og så lige et lille twist til sidst - fab!

***** Madsen
Super geil! Madsen slår igen! Og det går anti-helten i Winding-Refns 'Drive' også. Nok bliver det en smule til den klamme side, da han gentagne gange tramper et kranie i smadder i en elevator, men sådan er det jo i USA... Et genialt, underspillet men karikeret billede af L.A.'s underverden med et tvist af moderne Grease. Og lidt kærlighed oveni... smart combo for drenge og piger :-)


**** M
God amerikansk tøsekomedie - du kender historien fra alle andre typiske komedier, den starter og slutter som forventet. Ingen ubehagelige overraskelser, bare grin..


***** M
God anderledes actionfilm - man er spændt fra start til slut og man glemmer helt at plottet er lidt langt ude..


**** M
Hmm, god underholdende film med alt hvad en hollywood film skal indeholde; drama, kærlighed, intriger og en happy ending. En lille smule taggy at den er opbygget ligesom Titanic - fjollet! Men dog 4 stjerner..


*** Madsen
Nu gik det ellers lige så godt:-( En ærgelig film om hvordan vores skæbner styres af højere magter med sorte elektroniske notes-bøger - hmm.. Godt forsøgt Madsen - men sådan går det jo når man desperat og på ingen måde velovervejet forsøger at hive stjernerne hjem;-) Du kan dog roses for at bidrage med en "tre'er" på skalaen, så er linien vist lagt! Kom igen baby..
**** M
Ja ja, det var ikke så galt at jeg tog den på mine skuldrer.. Spænding, humor, Angelina og Johnny - så alt i alt god Hollywood-underholdning på en lørdag aften. Madsen du er en film bagud;-)

****** M
Yes please and thank you! Fantastisk film, som rummer alt lige fra gys til erotik - og som "helt klart" (citat Pernille Rosendahl, x-factor) giver anledning til en after-movie-diskussion;-)
Så seks af de store fede stjerner til mig Madsen;-)


***** Madsen
Nu sker der noget! Endelig en dansk film som ikke er uudholdelig.. Klovn rammer den danske sorte humor lige i øjet - hmm, måske lige på grænsen på nogle tidspunkter;-)
Fem velfortjente stjerne til dig Madsen:-)


** M
Hurra for Clooney!! Han hiver filmen op til et tåleligt niveau:-) to tarvelige stjerner til mig baby!


** Madsen
Tarvelig film, med meget lidt handling! Havde det ikke været for det gode selskab, var jeg smuttet halvvejs:-) Madsen, Madsen, Madsen - det bliver ikke ringere.. Altså quap:-)

Husets tapas..

Så kom tøserne forbi til en omgang hygge, tapas og sangría. Men vi havde jo ingen tapasfad og jeg synes ikke at jeg ville investerer flere hundrede kroner..... SÅ genbrug; det perfekte sted at shoppe et billigt, trendy og meget personligt tapasfad:-)


OG så er det jo bare med at fylde det op med en masse lækre sager såsom aïoli, syltede chilier, chorizo, serrano skinke, fyldte chilier, soltørrede tomater, spansk paprikapølser, forskellige chilioste, hummerhaler, saltede mandler, melon og meget andet lækkert - yumii!!


Buen provecho!