31. okt. 2011

Husets halloween..

"Happy Halloween"

Husets fisk..

..hives som regel i land af hende her:

"The kill"
Tror nok lige at den skal fodres med kokosmælk, tomat og indiske krydderier og så kastes ind i nogle hjemmelavede gløder.. MMMMM MUMS! Men traditionen tro; den som sørger for at der kommer mad på bordet, tilbereder den jo ikke. Så kokken er ham her:
"Ham som altid endte med orm på krogen"

Husets opslagstavle..

Nu er det efterhånden et stykke tid siden den blev færdig og kom på væggen - nu landede den så langt om længe på bloggen....... OPSLAGSTAVLEN!
Blød træfiberplade, maling, tapet, tapetklister, linial, mega livsfarllig skarp hobbykniv og BOOM; opslagstavle! Vi bruger den til alt lige fra personlige feriebilleder, amerikansk-fodbold-billetter til menukort fra restauranter, hvortil vi har tabt vores hjerter:-)
 At finde fede tapeter er det mindste problem - det største er at vælge. photowall.dk har et ulideligt stort udvalg af møjfede tapeter. Uh uh uh, lige et tip; hvis man ikke vil sætte nåle i sin fine nye opslagstavle så kan man male med magnetmaling inden man tapetserer pladen:-)
Opslagstavlen er lige til at gå til - den egentlig udfordring lå i at få svinet op på væggen.. Men så er det godt at herren i huset er en flittig selvlært gør-det-selv-mand. "Vil selv, kan selv" og temperamentsfuld når det går skævt og vældig selvtilfreds når det lykkes:-) 

Det lykkes som regel:-)