11. feb. 2012

Husets fastelavnsboller..

..skal ikke mangle fredag aften til x-factor! Så torsdag aften (der er madsen altid til svømning med sin far - hvis man altså kan kalde det svømning, når man sidder og koger i boblebadet i en time) måtte jeg ofre mig og tage forklædet på..
Det føltes sjovt nok ikke som en ofring, da jeg satte tænderne i og det væltede ud med creme, hjemmelavet syltetøj og belgisk chokolade:-P

Sådan noget fastelavnsbollesvineri!

Husets overlevelse..

..af stormen eller mere specifikt vores udendørskrukkers overlevelse af stormen. Nogle venter i spænding på at høre om krukkerne overlevede efterårets og vinterens vilde storme - svaret er ja. Vi forbarmede os over dem og satte ind med 100% stormberedskab - de blev evakueret fra vestkystens stride storme:-)

Nu kan der atter blive ro på Skalhøje:-)

Husets dejligste mand..

..forkæler sin kæreste, som kommer træt og initiativforladt hjem efter dag på farten, med følgende:
"Hjemmebagt Mørdrupgårdbrød"

"Feld salat med sukkerærter, forårsløg, vindruer og cashewnødder"

"Friske jomfruhummere med chili, hvidløg og frisk persille"

Nogle gange siger handlinger mere end ord<3



Husets kolde gys..

..fandt sted på toppen af Danmark. Minus 10 grader og 15 m/s, hvilket giver en chillfactor på ca. minus 32..
Nej, det var ikke nok med lange underbukser, skiundertrøje, uldsokker, vinterstøvler, skijakke, skibukser, halstørklæde, hue og vanter.. Så vi måtte tø op på Jacobs café med en latte efterfulgt af en stor cheddarburger.. MMMMMMmmmmm..

Huset nye baby..

..skal da have det godt! Så en dejlig beskyttende hjemmelavet sovepose er vel ikke for meget.. Med mindre at selve skabelsen af denne sovepose volder store ægteskabelige problemer - hvilket var tilfældet..
Ambitionerne omkring soveposen var store, men det færdige resultat blev end del mindre detaljeret end tiltænkt. Og hvis der er noget der kan tænde op under mig, så er det første jeg vil nævne: Hobbyprojekter, der ikke går som planlagt! Men jeg er heldig fordi jeg er i besiddelse af en super dejlig og sympatisk kæreste (som har været på kommunikationskursus, hvilket ikke altid er til hans fordel, når jeg er rødglødende), som stadig roser mig når mine kager når de falder sammen,  når mit brød er for saltet og når soveposen er kedelig og skæv - det ændrer bare ikke på det faktum; det gik jo ikke som planlagt!
Men den fik en sovepose og nu da pulsen er faldet, så er den måske slet ikke så slem..?



Godnat..

Husets nye cupcake-opsats..

..blev endelig taget i brug:-) Den bedste julegave (dvs. lige efter den højt-elskede ipad) fra tøserne. Banan og peach cupcakes er jo lækre og fine i sig selv, meeeeen de kommer ikke rigtig til sin ret før de bliver nydeligt placeret i denne her:-)
Tada!