28. jul. 2012

Husets nye tradition..

..er en årlig fisketur med slænget. Igår fandt den første årlige fiskekonkurrence sted i Serritslev fiskepark med sol, kaffe, hygge, øl og selvfølgelige chokolade/lakrids cupcakes med saltfisk på topppen.

"Chokolade/Lakrids Cupcakes"

Chokolade og lakrids er absolut ikke nogen dum kombination, meeeen det er altså ikke for kræsenpinde.. Vel palle? ;-)
Men nok om hvor hyggeligt det var, for mest af alt var det jo en konkurrence! Jeg havde store ambitioner om at løbe med førstepræmien, da jeg jo normalt vis er den som bidrager med flest fisk herhjemme.. Men det var nogle andre modspillere jeg havde igår og jeg måtte vige førstepladsen til René, som fangede den eneste fisk på 1,2 kg. Altså det vil sige ud over de to som Mads Larsen fangede på 10 cm:-) 
"Førstepremien på 1,2 kg"
309339_10151157598882425_1138505123_n.jpg


Tillykke med sejren René! 

(men næste år er der ingen hjælp med at gøre stagen klar)

Tak for en hyggelig dag - vi glæder os allerede til næste år:-)

Til Ann: Her er den omtalte opskrift på bagt kokosørred:

1 stk hjemmefanget ørred fra Serritslev fiskepark
4 spsk citronsaft
2 fed hvidløg
1 tsk frisk revet ingefær
1 spsk finthakket mandler
3 spsk tomat pure
2 friske grønne chilier, fint hakket (eller alt efter hvad René kan klare)
1 tsk garam masala
200 ml kokosmælk
1 spsk hakket frisk koreanderblade
1 spsk olie
salt og peber

Kom fisken i et fad eller i en folieform til grillen og kom salt, perber og citronsaft på. 
Bland hvidløg, ingefær, mandler, tomat pure, chili, garam masala, kokosmælk, koreander, olie, salt og peber. Hæld blandingen over fisken, så den er dækket. 200 C i ca. 15 min.

Server evt med ris, brød og en spicy tikka masala sauce:-)

God appetit:-)


Men husets seneste fangst var halvanden kg og meget lækker på grillen! Men vigtigst af alt så blev den atter hevet i land af hende her:

Manden har stadig ikke fanget noget, selvom han i halvandet år har kæmpet for sagen. 

Keep fighting Madsen!




Husets første whoopies..

..blev oreo whoopies. Whoopies er jo det nye modefænomen inden for kage-bage verdenen. Det er en krydsning mellem cupcakes og macaroons. Det gode ved whoopies er, at de er nemmere at spise end cupcakes - men mindst lige så lækre! I give to you - the oreo whoopies:


Chokolade-kage bund og top med oreo cream cheese frosting og en mini oreo i midten. Det er altså ikke nogen dum ide.. Det er lige til at gå til (især hvis man er i besiddelse af en whoopie bageplade).

Mums!

Husets baby-boy cupcakes..

..måtte testes da der længe ventet kom en lille rødhåret Otto til verden:-) Testen bestod først og fremmest i at afprøve den nye baby-mould - hvilket blev i meget skrap blå fondant..


Derefter mente manden at babyen og skulle prøvesmages, hvilket umiddelbart er en kende bizart:-/
Nåh, men alt det testen førte altså til disse baby boy cupcakes.

 "Baby Boy Cupcake"


Velkommen lille Otto;-)

Husets havefest..

..bød først og fremmest på blæst! Derudover bød det afprøvning af nye kage-opskrifter, frostings og fondant-moulds - jubii:-)

Hvis man er til gulerodskage.. Then this is IT! Den er simpelthen så moushy og lækker og ganske enkelt umulig at ødelægge, for selv den dårligste bager.. Den er hermed dømt til at være, intet mindre end, verdens bedste gulerodskage - tadaaa!

"Carrot Cake"

Derudover bestod kagebordet af de legendariske blueberry-muffins og black bottom cupcakes..

"Black Bottom Cupcake"

Chokolade-bombe! Browniebund med cheesecake fyld, toppet med cream cheese frosting (lavet med philidelphia marabou - hvilket kan anbefales).

"Blueberry muffin"

Blueberry muffin.. Men nu med hat på! Fondant-blomst med blå perlemors dust:-) Jeg havde fået nyt grej i kage-bage-skuffen og det kunne jeg bare ikke vente med at få afprøvet. Et sikkert hit på kagebordet når man har fået nok frosting.

Mmmm, pyt med blæsten:-)